HANDELSBETINGELSER

FIRMA DATA
Storfoed Artwork Blokhus
Industrivej 11
DK-9490 Pandrup
Telefon: +45 2077 7686
E-mail: pea@storfoed.dk
Web: www.storfoed.dk
CVR Nr. 92788458

 

PRISER
Alle mine priser er inkl. 25% moms, i danske kroner og tillægges DKK 39,00 fragt til valgfri GLS pakkeshop i Danmark (undtagen ikke brofaste øer). Se de øvrige betingelser for fragt og levering i afsnittet herom nedenfor.

 

FORSENDELSE
Varen afsendes hurtigst muligt efter din bestilling er modtaget. Hvis en vare er udsolgt, bliver du omgående informeret om, hvornår varen igen kan leveres. Varerne leveres i kraftige paprør eller anden papemballage så de ikke bøjes. Varerne sendes med GLS. Vi forbeholder os dog ret til at vælge andet fragtfirma uden forudgående varsel.

 

FRAGT OG LEVERING
Når din ordre er afsendt, sender vi en e-mail med et tracking-nummer, så du kan følge pakken under forsendelsen.

DANMARK
Leveringstid: 2-5 hverdage
Fragt i Danmark til valgfri GLS pakkeshop DKK 39,00
Levering med omdeling eller til erhverv koster DKK 59,00

EU
Leveringstid: 5-7 hverdage
Fragt til valgfri GLS pakkeshop DKK 75,00
Levering med omdeling eller til erhverv koster DKK 115,00

ØVRIGE LANDE
Leveringstid: 5-10 hverdage
Flatrate fragtpris DKK 185,00
Modtager er ansvarlig for og betaler selv eventuel told.

 

BETALING
Storfoed Artwork Blokhus modtager betaling med VISA, MASTERCARD, DISCOVER, AMERICAN EXPRESS, UNION PAY via PAY PAL, direkte bankoverførsel eller MobilePay MyShop. Jeg opkræver ingen gebyrer ved brug af betalingskort. Betaler du med PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen, men derimod af PayPals egen garantiordning. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Betaling med EAN-nummer
Ønsker din virksomhed at betale via EAN nummer, meddel mig venligst detaljerne på mail pea@storfoed.dk, så hører du fra mig.

Du vil modtage en ordrebekræftelse, når du har gennemført din bestilling.
Beløbet bliver først trukket, når dine varer afsendes.

 

REKLAMATIONS- OG FORTRYDELSESRET
Du har 2 års lovpligtig reklamationsret i henhold til købeloven, hvilket betyder, at hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage. Hvis reklamationen er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du har 30 dages fortrydelsesret jævnfør forbrugerbeskyttelsesloven. Hvis varen skal ombyttes, eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage til mig. Varen skal fremstå som ny når jeg modtager den, så jeg har mulighed for at sælge den til anden side. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen, som jeg vurderer ved modtagelse af varen.

 

RETURNERING AF VARER
Hvis du fortryder dit køb – skal du gøre følgende:
1. Send en mail til pea@storfoed.dk og informer om, at du ønsker at returnere en vare.
2. Print og udfyld retursedlen, som du finder her, og send den sammen med dine returvarer. Retursedlen fremsendes også sammen med varen.
3. Vær opmærksom på, at varen skal sendes retur inden 30 dage fra modtagelsesdatoen.
4. Varen skal returneres i samme stand og indpakning, som da du modtog den. Fragtomkostninger til returnering af varen afholdes af dig.
5. Modtageradressen er: Storfoed Artwork Blokhus, Industrivej 11, DK-9490 Pandrup.
6. Husk forsendelseskvittering, så du kan dokumentere, at varen er afsendt.
7. Hvis en vare kommer retur til Storfoed Artwork Blokhus, fordi den ikke er blevet afhentet af køber, beder jeg dig indbetale et nærmere aftalt beløb til dækning af fragt og ekspeditionsgebyr, inden varen fremsendes på ny.
8. Pakker som er sendt uden omdeling per efterkrav modtages ikke.
9. Købet kan ikke fortrydes ved at nægte modtagelsen af varen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på telefon + 45 2077 7686 eller mail pea@storfoed.dk

 

PRODUKTINFORMATION
Plakaterne er offsettryk på 170 gr. MultiArt® Silk. MultiArt® Silk er et træfrit, hvidt, bestrøget papir med en silkemat overflade. Papiret er FSC-certificeret, aldersbestandigt og har EU-Blomsten. Sidstnævnte betyder, at der er taget hensyn til miljøet under produktionen.
Alle plakater sælges uden rammer. Kontakt mig, eller en af mine forhandlere, for særskilt tilbud på levering af rammer.
Da skærmindstillinger på computeren er individuelle, tager jeg forbehold for, at farverne på plakaterne kan afvige en smule i forhold til dit skærmbillede. Offsettryk er en proces, som påfører farve på plakaten ved hjælp af ruller. Særligt ved store, mørke flader kan man i visse tilfælde ane afsættet af valserne, hvilket ikke er er reklamationsgrund. Desuden tages der almindeligt forbehold for trykfejl og tekniske fejl.

 

PERSONLIGE INFORMATIONER
Ved tilmelding til nyhedsbrev eller presseliste oplyses dit fulde navn og e-mail adresse. Dine informationer vil ikke blive videregivet eller delt.

PERSONDATAPOLITIK
Jeg har brug for følgende oplysninger, når du handler hos mig:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Jeg registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Jævnfør persondataloven har du til enhver tid ret til at sende mig eventuelle indvendinger mod registreringen ligesom du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Personoplysningerne registreres hos Storfoed Artwork Blokhus og opbevares i fem år fra sidste kontakt, hvorefter oplysningerne slettes.

 

KLAGEADGANG
Hvis du som dansk forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Paul-Erik Andersen på e-mail pea@storfoed.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en mindelig løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, DK-8800 Viborg. www.forbrug.dk
Bor du i et andet EU-land, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal: http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret i marts 2018.