Om Storfoed

Storfoed Artwork Blokhus drives af billedkunstner Paul-Erik Andersen, som arbejder med grafik, skulptur og maleri:
”Tanken om at beskæftige mig med kunst er ikke ny. I mine helt unge dage har jeg arbejdet en del med kulraderinger, blyantskitser og oliemalerier, men efterhånden som erhvervskarrieren tog form, blev det kreative arbejde lagt i skuffen.
Jeg har en lang international erhvervskarriere bag mig og det har givet mig en dyb indsigt i kulturforskelle og forståelse for den menneskelige natur. Disse indtryk vil jeg gerne forsøge at give videre gennem mine kunstværker.
”Vikings of Hune” er et hjemmebaneprojekt – keramiske skulpturer, som forestiller Runulf den Raadsnilde og hans 3 sønner, Hove, Thorbjørn og Thorkil. De 3 sønner rejste en runesten til minde om Runulf den Raadsnilde omkring år 950. Runesten kan i dag ses i våbenhuset i Hune Kirke. ”Vikings of Hune” kan købes i plakatform.
Temaplakaterne er grafiske fremstillinger af vigtige spørgsmål i livet, som inspirerer til eftertanke og diskussion. Serien består af 7 plakater: ”Det gode liv er…”, Om at leve i nuet…”, ”Om venskab…”, ”Kærligheden er…”, Om liv og død…, ”Det gode arbejdsliv…” og ”Vejen til det gode liv”.
Jeg arbejder i øjeblikket på en serie litografier som jeg glæder mig til at vise her på siden senere på året.
Det er mit store ønske, at mine værker kan inspirere og glæde så mange mennesker som muligt. Derfor opbygger jeg p.t. et lagerførende forhandlernet, som oplistes under menupunktet FORHANDLERE. ”

Bestillingsarbejde

Er du interesseret i at få lavet en skulptur af et familiemedlem eller en kendt person i ler, gips eller bronze eller et portræt maleri i olie eller akryl? Eller skal du have lavet et logo til en virksomhed?

Logo

Et logo skal afspejle en virksomheds identitet, på en enkel, let genkendelig og entydig måde. Det er derfor vigtigt, at der informeres grundigt om virksomhedens aktivitet, målsætninger og værdier inden opgaven sættes i gang.
Kontakt Paul-Erik Andersen på telefon +45 2077 7686 eller e-mail pea@storfoed.dk for en indledende snak om opgaven.

Portræt

Et portræt, i form af en skulptur eller et maleri, må ikke forveksles med en tro kopi eller en fotografisk gengivelse af en person. Portrættet skal derimod vise personens karakteristiske træk, udstråling og personlighed i kunstnerens fortolkning.
Kontakt Paul-Erik Andersen for på telefon +45 2077 7686 eller e-mail pea@storfoed.dk for en uforpligtende snak om udformning og materialevalg.